Sæsonleasing

N.O. Lease tilbyder sæsonleasing af din drømmebil. Sæsonleasing betyder kort og godt, at bilen er indregistreret på plader i de måneder af året, som du ønsker. Resten af året har du din bil finansieret uden nummerplader og registreringsafgift på stilstand hos os – klar til næste gang du skal have bilen ud at køre igen. Sæsonleasing fås til både private og erhverv:

(Du kan også få importeret din eksakte drømmebil)

Fordelagtig sæsonleasing

Slip for beskatning, når bilen ikke kører

Når du vælger sæsonleasing, står bilen forsikret – og uden plader – i de måneder, hvor bilen ikke anvendes. Det betyder helt konkret, at du slipper for beskatning i de pågældende måneder, hvor bilen ikke er på vejene.

Få en drømmebil til hver årstid

Når du sæsonleaser bilen med et bestemt antal aktive måneder på vejene, får du muligheden for at køre i den bedste bil til hver årstid. Det kan blandt andet være, at du vil køre i en lækker cabriolet om sommeren og køre i en robust SUV i vintermånederne.

Overskuelig biløkonomi

En fordel ved at lease er altid, at du i højere grad kender din månedlige biløkonomi og derfor let kan lægge budget.

Skift efter behov

Med korte intervaller i din sæsonleasing har du også mulighed for oftere at skifte drømmebilen ud. Det kan både være praktisk, hvis nye behov opstår, men det kan også bare være en magelig luksus, der gør det muligt at køre i lidt af hvert.

Stort udvalg af biler

Hos N.O. Lease importerer vi biler fra Tyskland. Det betyder også, at vi kan tilbyde et langt større udvalg til sæsonleasing.

Alt i samme hus

N.O. Lease har egen udstilling, eget autoværksted, eget reservedelslager og eget skadecenter. Vi har samlet alt under ét tag, så du kan få dækket alle dine bilbehov samme sted – på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg.

Overvejer du at lease?

Så sig endelig til. Sammen kan vi finde frem til, hvilken leasingbil og leasingaftale, der passer til dit behov. Jeg kan også hjælpe med at skaffe din drømmebil hjem.

    Simon Boelt Hansen
    Salgskonsulent

    81 88 00 98 / sh@no-lease.dk

    Simon
    Scroll til toppen