Om os

N.O. Lease er et leasingselskab placeret centralt i Aalborg på Hattemagervej 16. Vi er grundlagt i 2021, men udspringer fra vores erfarne søsterfirma, N.O. Jensen, der siden 1939 har solgt og serviceret biler for køreglade nordjyder. De to selskaber deler omgivelser, hvorfor N.O. Lease blev skabt ud fra et solidt fundament. Bilhuset indeholder både autoværksted, skadecenter og reservedelslager. Derudover kan N.O. Lease bryste sig af at være Aalborgs første leasingselskab med egen udstilling.

Stifterne af N.O. Lease består af Christa Günther og Søren Bohl, der også er medejere af N.O. Jensen. Herigennem har de tydeligt kunnet mærke, at privat- og erhvervsleasing er blevet en integreret del af det danske bilmarked. Med N.O. Lease har de derfor taget tyren ved hornene og fulgt bilbranchens udvikling samt kundernes efterspørgsel.

N.O. Lease tilbyder hjemtagelse og leasing af alt fra varevogne til biler i premiumsegmentet. Gennem vores agenter i Tyskland giver vi nordjyderne muligheden for at lease drømmebilen – nemt og bekvemt.

N.O. Lease - Din Profesionelle Leasingpartner

Se vores udvalg af biler

Vi har nogle suveræne bilmodeller på lager, som er klar til at blive leaset til både privat- og erhvervsleasing. Se udvalget på siden her eller sving forbi vores showroom på Hattemagervej 16.

Overvejer du at lease?

Så sig endelig til. Sammen kan vi finde frem til, hvilken leasingbil og leasingaftale, der passer til dit behov. Jeg kan også hjælpe med at skaffe din drømmebil hjem.

    Simon Boelt Hansen
    Salgskonsulent

    81 88 00 98 / sh@no-lease.dk

    Simon
    Scroll til toppen