Operationel leasing ved N.O. Lease

Operationel leasing er din sikre vej til drømmebilen og budgetsikkerhed. Når du indgår en klassisk leasingaftale, betaler du en førstegangsydelse, der oftest er billigere end ved købet af samme bilmodel. Hos N.O. Lease kan du både få en operationel leasingaftale af biler til privat og erhverv

Når du har fundet bilen fungerer operationel leasing sådan, at du betaler et fast månedligt beløb i typisk 12-36 mdr. Aftalen indeholder desuden et antal kilometer, som du årligt må køre. Du har naturligvis altid muligheden for at tilføje ekstra kilometer, hvilket også fremgår i aftalen.

Efter endt leasingperiode skal du blot aflevere bilen hos N.O. Lease. Du kan selvfølgelig lease samme bil eller en ny bil igen herefter – nemt og bekvemt.

Fordele ved operationel leasing hos N.O. Lease:

Garanti og service er inkluderet

N.O. Lease står for garanti og service i leasingperioden, hvilket er en af fordelene ved operationel leasing.

Overskuelig biløkonomi

Med operationel leasing kender du altid dine månedlige omkostninger, såfremt du ikke kører mere end det aftalte kilometertal.

Lavere udbetaling

Når du leaser, er det nærmere reglen end undtagelsen, at udbetalingen er lavere end ved køb. Det betyder, at du i højere grad kan få råd til drømmebilen.

Skift efter behov

Når du har afleveret bilen hos N.O. Lease, kan du passende skifte til en ny leasingbil, hvis du ønsker. Det kan være, at familien er forøget siden sidst, og at I derfor har brug for mere plads. Det kan også være, at du bare har lyst til at prøve en ny premiumbil.

Du skal ikke sælge

Efter leasingperioden kan du uden besvær aflevere bilen til N.O. Lease.

Alt i samme hus

N.O. Lease har egen udstilling, eget autoværksted, eget reservedelslager og eget skadecenter. Vi har samlet alt under ét tag, så du kan få dækket alle dine bilbehov samme sted – på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg.

Flexleasing i Nordjylland

Du kan også flexlease

Flexleasing er en anden leasingform, som kommer med en række andre fordele. Om du er til flexleasing eller operationel leasing er 100% op til dig selv, da det afhænger af dit behov og dine ønsker.

Forskel på flex- og operationel leasing leasing?

Forskellen på flexleasing og operationel leasing er et spørgsmål, vi hører ofte. Det korte svar er følgende:

 • Operationel leasing er til dig, der ønsker en nyere bil og stor sikkerhed samt service inkluderet i din leasingperiode. Her betaler du en førstegangsydelse og derefter et fast månedligt beløb med et fast antal kilometer inkluderet.
 • Flexleasing (finansiel leasing) er til dig, der vil have en lavere afgift og mere selvbestemmelse i leasingperioden. Mere selvbestemmelse betyder dog også, at du har mere ansvar. Du har ansvar for vedligeholdelse og videresalg af bilen, når leasingaftalen slutter.

Overvejer du at lease?

Så sig endelig til. Sammen kan vi finde frem til, hvilken leasingbil og leasingaftale, der passer til dit behov. Jeg kan også hjælpe med at skaffe din drømmebil hjem.

  Simon Boelt Hansen
  Salgskonsulent

  81 88 00 98 / sh@no-lease.dk

  Simon
  Scroll til toppen