Flexleasing

Flexleasing er den fleksible form for billeasing, der giver dig mere selvbestemmelse og lavere afgifter. I stedet for at betale registreringsafgiften med det samme, kan du med flexleasing betale mellem 0,5% til 2% af registreringsafgiften pr. måned. Denne leasingform er både til private og erhverv.

Du kan også få importeret din eksakte drømmebil

Flexleasing kommer med en række fordele:

Din økonomi belastes mindre

Når du flexleaser belastes din likviditet langt mindre. Det skyldes, at du betaler registreringsafgiften i rater frem for fuld indledende betaling.

Lettere vej til drømmebilen

Udvalget af brugte biler, uden afgift og moms, er stort i det tyske marked, hvor vi importerer biler fra. Du har derfor flere muligheder for at finde spændende premiummodeller og udstyrsvarianter.

Med den lavere afgift har du også mulighed for økonomisk at lease drømmebilen, du ikke just kan finansiere ved køb af selvsamme bil.

Ingen begrænsning på kilometer

Ved flexleasing vælger du selv, hvor mange kilometer du vil køre om måneden, hvilket adskiller sig fra operationel leasing. Derfor har du mere frihed i hverdagen.

Større fleksibilitet

Med flexleasing er din aftale meget mere fleksibel, da du blandt andet selv vælger leasingperiodens løbetid. Det kan eksempelvis være en leasingperiode på 1-36 måneder, hvilket er det typiske valg.

– Betalingssatser af registreringsafgiften

Der er 3 betalingssatser for registreringsafgiften ved flexleasing. Satsen afhænger naturligvis af bilens første registreringsdato.

 1. De første 3 måneder skal der betales 2% af den fulde registreringsafgift pr. måned.
 2. Fra fjerde måned og frem til 36. måned skal der betales 1% afgift pr. måned
 3. Når bilen er fyldt 3 år, skal der kun betales 0,5% af afgiften hver måned.

Alt i samme hus

N.O. Lease har egen udstilling, eget autoværksted, eget reservedelslager og eget skadecenter. Vi har samlet alt under ét tag, så du kan få dækket alle dine bilbehov samme sted – på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg.

Værd at vide om flexleasing

Når du flexleaser, tilhører bilen leasingselskabet. Din indbetaling går derfor udelukkende til råderetten over bilen i leasingperioden. Dermed kan flexleasing også sammenlignes med en form for lejeaftale.

2 vigtige forpligtelser ifm. flexleasing

 1. I leasingperioden skal du selv stå for reparation og vedligeholdelse af bilen. Denne del er i særdeleshed vigtig for, at bilen fastholder sin budgetterede restværdi. Ved at passe ordentligt på bilen i leasingperioden undgår du yderligere afskrivning pga. skader eller manglende vedligeholdelse.
 2. Du står selv for at sælge bilen videre, når leasingperioden slutter. Sælger du bilen til den restværdi, som står i kontrakten, skal du ikke forholde dig til mere. Sælger du derimod bilen til en lavere pris end restværdien, hæfter du for det tabte beløb. Modsat får du også gevinsten, hvis du sælger bilen til en højere pris.

Bare rolig – Vi hjælper

Som du nok kan læse, er det yderst vigtigt, at restværdien sættes til et realistisk niveau, så du ikke får uforudsete overraskelser. Hos N.O. Lease står vi klar til at rådgive og vejlede dig herom uden omkostninger.

Vi hjælper dig også gerne med valget af garantier og forsikringer. Derudover kan du også få hjælp til at sælge bilen, når tiden er inde.

Vi tager hånd om vores kunder fra start til slut og sørger for, at du altid tydeligt forstår leasingaftalens omfang. Vi mener, at du får de bedste forudsætninger for at lease din drømmebil, når du bliver klædt ordentlig på fra start. Derudover er vi også sikre på, at en god kundeservice afføder vedvarende kunder.

Forskel på flex- og operationel leasing?

Forskellen på flexleasing og operationel leasing er et spørgsmål, vi hører ofte. Det korte svar er følgende:

 • Operationel leasing er til dig, der ønsker en nyere bil og stor sikkerhed samt service inkluderet i din leasingperiode. Her betaler du en førstegangsydelse og derefter et fast månedligt beløb med et fast antal kilometer inkluderet.
 • Flexleasing (finansiel leasing) er til dig, der vil have en lavere afgift og mere selvbestemmelse i leasingperioden. Mere selvbestemmelse betyder dog også, at du har mere ansvar. Du har ansvar for vedligeholdelse og videresalg af bilen, når leasingaftalen slutter.

Overvejer du at lease?

Så sig endelig til. Sammen kan vi finde frem til, hvilken leasingbil og leasingaftale, der passer til dit behov. Jeg kan også hjælpe med at skaffe din drømmebil hjem.

  Simon Boelt Hansen
  Salgskonsulent

  81 88 00 98 / sh@no-lease.dk

  Simon
  Scroll til toppen