Fordele ved leasing – hos N.O. Lease

N.O. Lease vil være Jyllands foretrukne leasingselskab. Derfor tilbyder vi en lang række af fordele, der gør det attraktiv for dig at lease gennem os.

Stort udvalg af biler

Vi har en bredt udvalg af spændende leasingbiler på lager. Derudover tilbyder vi import af biler fra Tyskland, hvor vi sørger for alt fra forhandling og hjemtagelsen til selve leasingaftalen. Det giver dig muligheden for at lease storslåede premiumbiler eller hvad end, du drømmer om. Når bilen hentes, er den afgiftningsfri og kan derfor handles ud fra samme vilkår som andre EU-biler.

Ingen dyre mellemled

Vi er selvfinansierende og godkendt af SKAT – og anvender leasingkontrakter, der er godkendt af SKAT. Det betyder, at vi har sparet et dyrt mellemled væk, så du kan få endnu bedre leasingvilkår.

Mindre kapitalbinding

Der er mange fordele ved at lease din bil frem for at købe tilsvarende model. Blandt andet kan du forvente langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil – hvilket er en af guldgrupperne, når man leaser.

Fleksible leasingmuligheder

Hos N.O. Lease tilbyder vi flere former for leasingaftaler, så du kan få den aftale, der passer til dit behov. Vi tilbyder:

Og herunder flere måder, hvorpå leasingaftalen kan tegnes:

Derudover hjælper vi også med import af biler såvel som salg af din eksisterende bil. Hos N.O. Lease kan du lease alt fra varevogne til premiumbiler.

ALT i ét hus

N.O. Lease har egen udstilling, eget autoværksted, eget reservedelslager og eget skadecenter. Vi har samlet alt under ét tag, så du kan få dækket alle dine bilbehov samme sted – på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg.

Prøvekørsel

I takt med at vi har egen udstilling, giver vi dig selvfølgelig også muligheden for at prøvekøre nogle af de modeller, vi har stående i huset. Det gælder også premiummodeller fra Audi, Mercedes, Porsche m.fl.

Vores mål er altid at være gennemsigtige i leasingaftaler, finansiering og prissætning. Ønsker du en uddybende snak om muligheder for at lease? Så · kontakt os her · eller sving forbi på Hattemagervej 16.

Scroll til toppen