Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af firmabiler. At lease firmabilen er både en fordel for virksomhedsejeren og medarbejderne. Som virksomhedsejer får du en lavere risiko, en attraktiv beskatning og mere fri likviditet. Det betyder også en større fleksibilitet i udvalget af firmabiler, hvilket ofte kommer medarbejderne til gode. Vi kan også skaffe den eksakte firmabil, I drømmer om. Læs mere.

Erhvervsleasing hos N.O. Lease

Erhvervsleasing er betegnelsen for leasing gennem din virksomhed. Din virksomhed står for alle omkostningerne i forbindelse med den leasede bil. Erhvervsleasing kan tegnes med flere forskellige slags leasingaftaler:

Fradragsberettiget Erhvervsleasing

Anvendes bilen udelukkende i erhvervsregi, er hele leasingaftalen fradragsberettiget. Momsen kan fratrækkes i virksomhedens regnskab alt afhængig af, om bilen kører på hvide eller gule nummerplader.

Fordelagtig erhvervsleasing

Det kan være yderst fordelagtigt for din virksomhed at lease, når bilen eller bilerne udelukkende skal bruges til erhvervsmæssige gøremål. Det skyldes blandt andet, at I som erhvervsdrivende kan løfte momsen. Derudover er der flere væsentlige fordele i erhvervsleasing:

En lettere brugt bil giver attraktiv beskatning

Beskatningen for biler ældre end 3 år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.

Fleksibel beskatning

Leasingaftaler med momsfradrag kan gentegnes efter 7 mdr. og derved give mulighed for nedsættelse af bilens beskatningsgrundlag.

Lad ansatte køre med stil

Med erhvervsleasing kan du tilbyde dine ansatte at køre rundt i nyere og sikre biler, hvilket er god branding for din virksomhed. Hos N.O. Lease tilbyder vi blandt andet et stort udvalg af premiumbiler.

Lavere risiko

Erhvervsleasing giver din virksomhed lavere risiko på en fleksibel kontrakt med mulighed for udtrædelse.

Mere fri likviditet

Frigør likviditet fremfor at binde den i registreringsafgift, det gør din virksomhed stærkere. Samtidig er der typisk lavere førstegangsbetaling end traditionelt køb.

Stort udvalg af biler

Hos N.O. Lease hjælper vi vores kunder med at importere premiumbiler fra Tyskland. Det betyder også, at vi kan tilbyde et langt større udvalg af biler end ved biler, der leases fra danske leverandører.

Alt i samme hus

N.O. Lease har egen udstilling, eget autoværksted, eget reservedelslager og eget skadecenter. Vi har samlet alt under ét tag, så du kan få dækket alle dine bilbehov samme sted – på Hattemagervej 16, 9000 Aalborg.

Overvejer du at lease?

Så sig endelig til. Sammen kan vi finde frem til, hvilken leasingbil og leasingaftale, der passer til dit behov. Jeg kan også hjælpe med at skaffe din drømmebil hjem.

    Simon Boelt Hansen
    Salgskonsulent

    81 88 00 98 / sh@no-lease.dk

    Simon
    Scroll til toppen